2011 m. sausio 12 d., trečiadienis

Švieži kopūstai, troškinti su rūkytomis dešrelėmis

Toks lengvas, greitas patiekaliukas. Pora morkų susipjausčiau plonais griežinėliais ir pakepinau kartu su taip pat griežinėliais pjaustytu svogūnu. Kai svogūnas daugmaž skaidrus tapo, sudėjau smulkiai pjaustyto kopūsto bei tarkuotą rugštesnį obuolį, užpyliau verdančiu vandeniu kad čiut kopūstus apsemtų ( geriau vėliau dapilti, nei jo iš pradžių per daug pripilti!). Paskaninau buljonu, įdėjau lauro lapelį ir leidau uždengus troškintis. Kai jau kopūstai suminkštėjo, paskaninau druska bei citrinos rūgštimi, subėriau šviezių žolelių, sudėjau per pusę pjaustytas lengvai parūkytas dešreles ir dar kelias min patroškinau. Puikiai tinka bulvių košė ;) Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails