2013 m. spalio 5 d., šeštadienis

Karštas sumuštinis su baravykais

Žinokit pasigaminti verta! Labai labai skanu. Ypač tinka tobuliems savaitgalio pusryčiams ;)
Gaminam taip: sviestuky pasikepinam svogūną. Kai šis tampa skaidrus, suberiam juostelėm pjaustytus grybus ir pakepinam kelias min. Apibarstom pipirais bei čiut druska (kepdamas sūris kažkaip sūrūmo priduoda), dedam šiek tiek šonan, kad praauštų. Atsipjaunam šviežios duonytės riekelę, dedam grybų, ant šių brie sūrio (aš dėjau geramont), pašaunam į 200° orkaitę kelioms min. Ir kad sumuštinis įgautų tą paskutinį cinkelį, uždedam trumpai pakeptą putpelės kiaušinį ♥

5 komentarai:

  1. Nukrisiu!!!
    Kas per skanumynas!:)
    Atrodo lb lb skaniai:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tobula!!!! Su baravykais karaliski pusryciai,o mes dazniausiai kepam su pievagrybiais....

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tu - tobula kulinarė. Linkiu trijų vaikų, kad sumažintum tempus ir neverstum nervintis nieko nebespėjančių. :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails